Ijzeren fittingen zwart 

Ijzeren fittingen zwart

Ijzeren fittingen zwart bij Fittingenwinkel.nl

Als u op zoek bent naar een online groothandel op het gebied van ijzeren fittingen in het zwart, dan raden we u aan om eens in ons assortiment een kijkje te nemen. Bij Fittingenwinkel.nl vindt u meer dan 200 verschillende producten overzichtelijk bij elkaar. Wij verkopen louter zwarte ijzeren fittin...

Ijzeren fittingen zwart bij Fittingenwinkel.nl

Als u op zoek bent naar een online groothandel op het gebied van ijzeren fittingen in het zwart, dan raden we u aan om eens in ons assortiment een kijkje te nemen. Bij Fittingenwinkel.nl vindt u meer dan 200 verschillende producten overzichtelijk bij elkaar. Wij verkopen louter zwarte ijzeren fittingen van topmerken als Sanha, Uponor, Victualic, Akatherm, VSH en Giacomini.

Aan de slag met ijzeren fittingen

Ijzeren fittingen in het zwart zijn speciale fittingen om stalen buizen met schroefdraad aan elkaar vast te koppelen. Let daarbij wel op dat deze fittingen alleen zijn bedoeld voor buizen in het systeem voor je centrale verwarming of gasbuizen. Voor buizen van het drinkwater zijn deze zwarte ijzeren fittingen niet geschikt. Met behulp van deze fittingen zijn de buizen eenvoudig en zeker aan elkaar vast te maken. Dit laatste is erg belangrijk, omdat er bij dergelijke buizen absoluut geen lekkage mag ontstaan.

Pijp&Fittingenshop levert ijzeren fittingen in het zwart in diverse soorten en maten, waaronder:

U koopt een ijzeren fitting bij Fittingenwinkel.nl

Voor het werken met ijzeren fittingen in het zwart heeft u speciale hulpmiddelen. Net als de fittingen zelf vindt u deze in het assortiment van Fittingenwinkel.nl. Ook voor advies over deze fittingen kunt u altijd bij ons aankloppen. Fittingenwinkel.nl is onderdeel van Vanderwal BV, een specialist die al ruim 65 jaar ervaring heeft op het gebied van fittingen en het werken hiermee. Bent u dan ook op zoek naar de juiste fittingen voor uw klus, of de producten die u nodig heeft om hiermee aan de slag te gaan, dan hoeft u hiervoor alleen maar even een kijkje te nemen in onze webshop. Hier vindt u ook onze contactgegevens voor het geval dat u contact met ons op wil nemen voor vragen of advies.
Lees meer
per pagina
Toont 1 - 60 van de 330 items