pijpnippel 

pijpnippel

Op zoek naar een geschikte pijpnippel?

In onze webshop vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van centrale verwarming of sanitaire installaties. Indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar pijpnippels om twee buizen met elkaar te verbinden, bent u bij de Pijp & Fittingenshop aan het juiste adres. In onze webshop vindt u meer ...

Op zoek naar een geschikte pijpnippel?

In onze webshop vindt u vrijwel alles wat u nodig heeft voor het aanleggen van centrale verwarming of sanitaire installaties. Indien u bijvoorbeeld op zoek bent naar pijpnippels om twee buizen met elkaar te verbinden, bent u bij de Pijp & Fittingenshop aan het juiste adres. In onze webshop vindt u meer dan 60 pijpfittingen in diverse diameters en lengten. Alle pijpfittingen zijn met de nodige precisie vervaardigd uit hoogwaardige materialen. 

Pijpnippels in alle soorten en maten?

Een pijpnippel is een pijp met aan de uiteinden een schroefdraadkoppeling, die u kunt gebruiken voor het koppelen van twee buizen. In het gamma van Pijp & Fittingenshop vindt u een uitgebreide verzameling pijpnippels, met verschillende lengten en verschillende diameters. In onze webshop kunt u pijpnippels vinden met onderstaande specificaties:

Een pijpnippel voor elke toepassing

In ons uitgebreide assortiment vindt u zeker een pijpfitting met de afmetingen die u nodig hebt. Indien u vragen hebt over de toepassing van één van onze producten, kunt u ons contacteren via het contactformulier op deze website. Aarzel niet langer indien u een pijpfitting nodig heeft en bestel het geschikte onderdeel snel en voordelig in onze webshop!
Lees meer
Toont 1 - 59 van de 59 items