Knelkoppeling 

Knelkoppeling

De stevigste knelkoppelingen bij Fittingenwinkel.nl

U bent op zoek naar een online shop waar u knelkoppelingen, oftewel klemfittingen, kunt kopen? De beste, stevigste knelkoppelingen van Nederland vindt u bij Pijp&Fittingenshop. In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment verschillende fittingen, overzichtelijk bij elkaar gegroepeerd. Zo v...

De stevigste knelkoppelingen bij Fittingenwinkel.nl

U bent op zoek naar een online shop waar u knelkoppelingen, oftewel klemfittingen, kunt kopen? De beste, stevigste knelkoppelingen van Nederland vindt u bij Pijp&Fittingenshop. In onze webshop vindt u een zeer ruim assortiment verschillende fittingen, overzichtelijk bij elkaar gegroepeerd. Zo vindt u snel de juiste fitting die u nodig heeft. Wij verkopen knelkoppelingen en andere producten van topmerken als Akatherm, Giacomini, Sanha en Uponor. Pijp&Fittingenshop is onderdeel van Vanderwal BV, een specialist op het gebied van alles voor uw centrale verwarming. Vanderwal BV is al ruim 65 jaar actief en weet dan ook als geen ander welke producten het beste op uw wensen aansluiten.

De beste 

Laten we u eens uitleggen wat een knelkoppeling precies doet. Het is een fitting waarmee u twee buizen aan elkaar kunt koppelen. Dit heeft als voordeel dat u de buizen dan niet aan elkaar hoeft vast te lassen of solderen, en dat ze zodoende ook eenvoudig weer van elkaar los te halen zijn. Een vernikkelde uitvoering van de knelkoppeling heeft dan nog als extra voordeel dat hij extra stevig is en dat hij zodoende nog meer zekerheid biedt. Dit lijkt ons niet geheel onbelangrijk bij een belangrijk onderdeel van uw huis als de centrale verwarming! Naast knelkoppelingen verkopen wij ook bijvoorbeeld de volgende producten:

Knelkoppelingen bestellen bij Pijp&Fittingenshop

Het is eenvoudig om bij ons vernikkelde knelkoppelingen te bestellen. U doet dit snel via de website, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Als u een bestelling heeft gemaakt zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om uw knelkoppling bij ons op te komen halen in Amsterdam.
Lees meer
Toont 1 - 51 van de 51 items