Knelfitting 

Knelfitting

Het is geen sinecure om snel even om de hoek bij de doe-het-zelfzaak knelfittingen te halen als u bezig bent met een loodgietersklusje. Enkel de meest voor de hand liggende koppelingen zult u daar aantreffen. Dat geldt net zo voor een uit te voeren planning. U neemt de maten en rekent uit hoeveel en welke knelfitting u nodig hebt en dan moet u o...

Het is geen sinecure om snel even om de hoek bij de doe-het-zelfzaak knelfittingen te halen als u bezig bent met een loodgietersklusje. Enkel de meest voor de hand liggende koppelingen zult u daar aantreffen. Dat geldt net zo voor een uit te voeren planning. U neemt de maten en rekent uit hoeveel en welke knelfitting u nodig hebt en dan moet u op zoek gaan naar het juiste materiaal. Dankzij fittingenwinkel.nl hebt u nu onmiddellijk een uitgebreide catalogus bij de hand waarin u in een mum van tijd het materiaal bij elkaar klikt dat u nodig hebt.

Onze knelfittingen passen overal

Welke knelfittingen u ook nodig hebt om een centrale verwarming vakkundig te monteren, u vindt ze bij ons. Dankzij onze 65-jarige ervaring weten wij perfect welke courante knelfittingen nodig zijn bij het monteren en repareren van een centrale verwarmingsinstallatie. Ook voor minder voor de hand liggende oplossingen vindt u bij ons een uitgebreide waaier aan mogelijkheden. Tussen onze meer dan 200 knelfittingen vindt u bijvoorbeeld:

Fittingenwinkel.nl: een huis vol kwaliteit

Vanaf nu wordt het dus veel gemakkelijker om eender welke klus aan de centrale verwarming tot een goed einde te brengen. U kunt nu immers rekenen op de assistentie van een veelzijdige en vakkundige partner. Bestellingen tot 30 kg kunt u door ons per post laten bezorgen. Woont u in de buurt van Amsterdam, dan haalt u ze gewoon even ter plaatse op. Uiteraard kunt u voor veel meer dan enkel knelfittingen bij ons terecht. Toonaangevende merken zoals Akatherm, Giacomini, Sanha, Uponor, Victualic en VSH vinden bij ons onderdak. Van sommige ervan zijn wij geregistreerd dealer; van andere de importeur.

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 60 van de 203 items