geka koppeling 

geka koppeling

Geka klauw koppelingen

Een Geka koppeling staat erom bekend dat het een eenvoudige manier biedt om een lekdichte koppeling aan te brengen tussen een kraan en een slang of tussen twee slangen onderling. Pijp&Fittingenshop is de webshop bij uitstek waar u een groot assortiment Geka koppelingen kunt vinden voor scherpe prijzen. Met een klauw ko...

Geka klauw koppelingen

Een Geka koppeling staat erom bekend dat het een eenvoudige manier biedt om een lekdichte koppeling aan te brengen tussen een kraan en een slang of tussen twee slangen onderling. Pijp&Fittingenshop is de webshop bij uitstek waar u een groot assortiment Geka koppelingen kunt vinden voor scherpe prijzen. Met een klauw koppeling van Geka krijgt u kwaliteit in handen die garant staat voor lang gebruikt zonder lekkages. Kijk in ons assortiment om de juiste Geka koppeling te vinden die u zoekt en bestel deze eenvoudig en snel.

Geka koppeling die niet lekt

Geka koppelingen staan bekend om hun gebruiksgemak en de lekdichtheid. Er zijn diverse mogelijkheden om deze koppelingen aan te sluiten aan kranen. Enkele voorbeelden zijn de enkele koppelingen die aan de kraan bevestigd worden met een klauw aan het uiteinde waar een slang aan gekoppeld kan worden. Andere types zijn de drieweg koppelingen waar twee slangen aan bevestigd kunnen worden. Er zijn Geka koppelingen met buitendraad en binnendraad en er zijn messing kogelkraan Geka koppelingen die voorzien zijn van een eigen afsluiter. Vergeet ook niet te kijken in ons assortiment naar blindkoppelingen, de slangtules en de speciale Geka rubbers voor het afdichten van een kraan. Er is binnen ons assortiment in ieder geval meer dan genoeg keuze om de juiste koppeling te vinden voor de kraan die u wilt voorzien van een klauw koppeling.

Waarom Pijp&Fittingenshop

Kies Pijp&Fittingenshop voor uw Geka koppeling:

Eenvoudig bestellen in onze webshop

U kunt de Geka koppeling van uw keuze snel, gemakkelijk en veilig bestellen in onze webshop. Wij leveren snel en garanderen u dat u bij ons altijd de juiste Geka koppeling kunt vinden voor uw kranen. Kijk ook verder in onze webshop naar onze andere fittingen voor waterleidingen en kranen.

Lees meer
Toont 1 - 21 van de 21 items