messing soldeerfittingen 

messing soldeerfittingen

Bij het aanleggen van het betere leidings- en verwarmingswerk kunt u niet zonder hoge kwaliteit messing soldeerfittingen. Bovendien heeft elke klus zijn eigen specifieke vereisten. Ons uitgebreide assortiment zal alle benodigdheden bevatten. Van puntstukken en sokken tot pvc of messing draadfittingen, tot verschillende koppelstukken en muurplaat...

Bij het aanleggen van het betere leidings- en verwarmingswerk kunt u niet zonder hoge kwaliteit messing soldeerfittingen. Bovendien heeft elke klus zijn eigen specifieke vereisten. Ons uitgebreide assortiment zal alle benodigdheden bevatten. Van puntstukken en sokken tot pvc of messing draadfittingen, tot verschillende koppelstukken en muurplaatjes, alle fittingen voor het leidingwerk bevinden zich in dit assortiment.

De voordelen van messing soldeerfittingen

Voor de meest hoogwaardige en duurzame installaties van verwarmingen, sanitair of CV-ketels gebruikt u messing soldeerfittingen. Zo sluit u het leidingwerk zelf aan en weet u zeker dat alles naar wens is. De fittingen zijn in vele nauwkeurige maten en vormen te verkrijgen. Bovendien voldoen deze messing soldeerfittingen aan de hoge eisen van de huidige installatietechniek.

Wij sommen de voordelen voor u op:

  • Water en gasdichte aansluitingen tussen koperen buizen.
  • Gefabriceerd en vervaardigd uit hoogwaardig messing.
  • Wij kunnen u helpen met de samenstelling van de order.


Kunt u iets niet vinden? Of vraagt u zich af wat u nodig heeft? Wij van Pijp&Fittingenshop kunnen u opweg helpen. Dus vraag gerust.

Messing soldeerfittingenn koopt u bij Pijp&Fittingenshop

Wij bezitten jarenlange ervaring met de levering van uitstekende messing soldeerfittingen in Amsterdam en omstreken. Dit komt doordat wij een onderdeel zijn van specialist Vanderwal bv.: Al meer dan een halve eeuw specialist op het gebied van installatie-onderdelen en specialties. Dus waar wacht u nog op? Vind de juiste onderdelen en bestel u messing soldeerfittingen via Pijp&Fittingenshop. Kunt u niet de geschikte maat vinden? Neem dan contact op, hoogstwaarschijnlijk kunnen wij iets voor u regelen. 

Lees meer
per pagina
Toont 1 - 60 van de 169 items