rvs flexibele slang 

rvs flexibele slang

Met een rvs flexibele slang is de koppeling tussen de verwarmingsinstallatie en kranen makkelijk gemaakt. De leiding kan zich flexibel aanpassen aan de lokale omstandigheden, zodat het water vrijelijk kan stromen naar de Cv-ketel of boiler. Een rvs flexibele slang bestaat in principe uit twee componenten: een binnenvoering, vervaardigd v...

Met een rvs flexibele slang is de koppeling tussen de verwarmingsinstallatie en kranen makkelijk gemaakt. De leiding kan zich flexibel aanpassen aan de lokale omstandigheden, zodat het water vrijelijk kan stromen naar de Cv-ketel of boiler. Een rvs flexibele slang bestaat in principe uit twee componenten: een binnenvoering, vervaardigd van een hittebestendige rubberen legering, en een buitenmantel van roestvrij staal (rvs) die voor additionele bescherming zorgt. Dankzij de omvlechting is het metaal eveneens uiterst buigzaam.


Rvs flexibele slang met diverse klemmen en binnendraden

Om de rvs flexibele slang voor uw installatie te selecteren moet primair worden gelet op de diameter van de klem of buitendraad aan de uiteinden. Deze moet overeenkomen met de diameter van de kraan of de fitting van de ketel of boiler waaraan ze bevestigd zullen worden. In ons ruim assortiment treft u rvs flexibele slangen met klemmen en buitendraden in uiteenlopende diameters:

Hoogwaardige rvs flexibele slang voor elke installatie

Kwaliteit en duurzaamheid zijn gegarandeerd voor alle buigzame rvs sanitair slangen in ons assortiment. De klem of buitendraad sluit soepel maar krachtig rond kranen en fittingen, en zorgt hierbij voor een naadloze connectie met de roestvast stalen uiteinden van de leiding. Ook bij hoge druk zal er geen druppel water ontsnappen. Een rvs flexibele slang kunt u in de webwinkel eenvoudig en snel bestellen op model en aantal, en in verschillende prijsklassen. Ze gaan net zolang mee als uw verwarmingsinstallatie.
 Naar boven
Lees meer
Toont 1 - 4 van de 4 items