Slang koppelingen 

Slang koppelingen

Slangkoppeling kopen bij Pijp & Fittingenshop

Slangkoppelingen kunnen worden gebruikt als onderdelen in een vloerverwarmingssysteem die de leidingen binnen de vloerverwarming met elkaar verbinden. Daarnaast zorgen slangkoppelingen ook voor de verbinding tussen de buis en de verdeler van de vloerverwarming. Een defect in de slangkoppelingen zorgt...

Slangkoppeling kopen bij Pijp & Fittingenshop

Slangkoppelingen kunnen worden gebruikt als onderdelen in een vloerverwarmingssysteem die de leidingen binnen de vloerverwarming met elkaar verbinden. Daarnaast zorgen slangkoppelingen ook voor de verbinding tussen de buis en de verdeler van de vloerverwarming. Een defect in de slangkoppelingen zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen van de vloerverwarming niet meer goed op elkaar aansluiten, waardoor de verwarming niet langer naar behoren functioneert. In dit geval dient u de slang koppelingen te vervangen. Hierbij is het uiteraard wel van belang dat u slang koppelingen kiest die passen bij de specifieke verwarming die in uw vloer is aangebracht.

 

Een slangkoppeling kiezen


Een defecte vloerverwarming koppeling kan leiden tot een lek in de vloerverwarming. Dit lek kan schade aan de verwarming én de vloer toebrengen. Het is daarom belangrijk dat u de defecte slangkoppelingen zo snel mogelijk vervangt door nieuwe exemplaren. In onze webshop kunt u kiezen uit meer dan tien verschillende soorten, zodat u altijd een slangkoppeling vindt die past bij uw vloerverwarming. In de gebruiksaanwijzing van uw vloerverwarming kunt u precies vinden welke koppelingen (en overige onderdelen) in uw vloerverwarming zijn gebruikt. Mocht u een koppeling nodig hebben die niet in ons assortiment is te vinden, laat het ons dan weten. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

 

Slangkoppelingen bij Pijp & Fittingenshop


In Amsterdam zijn wij al meer dan een halve eeuw een begrip als CV-specialist. Via onze webshop Pijp & Fittingenshop maken wij onze verwarmingsonderdelen tegenwoordig ook beschikbaar voor de rest van Nederland. Zo koopt u in onze shop met slechts enkele muisklikken de slangkoppeling die u zoekt. U heeft de bestelde koppelingen dan de volgende dag al in huis.

Lees meer
Toont 1 - 15 van de 15 items